CHIPTUNING STAGE 1 + VMAX

Bij Swaans Trading in Tilburg kunnen wij uw auto optimaliseren met Stage 1 + VMAX Chiptuning. Het laten chippen van uw auto is de meest gebruikte manier om, zonder grote ingrepen en kosten, meer koppel en vermogen uit de auto te halen. Dit gebeurt bij ons ten alle tijde binnen de fabrieksmarges en dit wordt enkel gedaan door vakmensen met de beste apparatuur en software. 

Vooraf checken wij of uw auto en het motorblok wel geschikt zijn om te chippen. Vervolgens lezen wij de huidige software uit uw ECU uit, herschrijven deze en implementeren deze weer terug op uw ECU. Als laatste wordt er natuurlijk een testrit gemaakt. Heeft u interesse in het laten chippen van uw auto naar Stage 1 + VMAX? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze experts staat klaar om u te helpen. 

✓ A-Klasse apparatuur, software & vakmensen

✓ Vooraf checken of Stage 1 + VMAX Chiptuning geschikt is voor uw auto

✓ Niet tevreden? Uw oude software kan eenvoudig worden teruggezet. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN
Tycho Bastianen
Tycho Bastianen
2023-03-06
Zeer tevreden met de chameleontint
Caner
Caner
2023-03-05
Luchthaspel gekocht bij dit bedrijf beschrijving stond 20 meter was bij aankomst thuis 10 meter contact gehad met Mathijs de eigenaar en toch goed geholpen 2de haspel ook van 10 meter gratis gekregen zelfs op een zondag !
Mw Van Schooten
Mw Van Schooten
2023-03-02
Mooi Jong bedrijf, ben vriendelijk en snel geholpen, via social Deal is mijn Airco na gekeken, kon er op wachten, zeer te vreden, ook voor APK keuring kun je daar terecht. 😀👍 Aanrader dus.
Paul Verbunt
Paul Verbunt
2023-02-07
Super bedrijf, betrouwbaar, vakmannen, niet te duur, doen wat ze beloven en denken mee met klant. Kwamen auto zelfs gratis opstarten en daarna eea hersteld en weer thuis gebracht. TOP Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen
Joy Van der Loop
Joy Van der Loop
2023-02-05
Top Service en Levering Prachtig
john eijkemans
john eijkemans
2023-02-03
Ik heb de remklauwen van mijn motor rood laten maken. Na dat het niet helemaal goed was gegaan hebben ze dit geweldig opgelost. Ik ben erg blij met het eindresultaat!
Ramazan Albayrak
Ramazan Albayrak
2023-01-30
Communicatie is 0
Jolanda vd Spek - van Rij
Jolanda vd Spek - van Rij
2023-01-29
Heb bij deze mannen mijn gordels laten vervangen. Echt super tevreden mee. Wordt heel goed geholpen en super netjes.
Hannah Fransen
Hannah Fransen
2023-01-25
Voor APK en kleine beurt via Service Right bij Swaans Trading terechtgekomen. De mannen van het bedrijf zijn extreem vriendelijk, communiceren per stap helder wat ze doen/wat er moet gebeuren en de diensten zijn betaalbaar. Raad het bedrijf zeker aan!
Giorgi Kobulia
Giorgi Kobulia
2023-01-18
Vandaag onze auto laten onderhouden en APK keuren. Wij zijn aangenaam verrast door de vriendelijkheid en vakkundigheid. Ik raad Swaans Trading zeker aan!

maak uw auto compleet